Tesisimiz
Ağustos 1996 yılında temeli atılan süt ürünleri işletmemiz 2 Mart 1998 tarihinde üretim faaliyetine başlamış olup günümüzde 2500 m2 kapalı alanı 41 personeli ve 60 ton/gün süt isleme kapasitesi olan tesisi ile üretimine; ÖZVET SÜT ÜRÜNLERİ, BİOÇİFTLİK ve EGEFARM markaları ile devam etmektedir.
Ürün gruplarımız: Beyaz Peynir Çeşitleri - İzmir Tulum Peyniri - Kaşar Peyniri - Eritme Peyniri - Süzme Yoğurt - Örgü Peyniri - Lor Peyniri ve Tereyağıdır. Üretimde kullandığımız süt, sağlıklı ortamlardaki çiftliklerden, sağlıklı ve kontrollü sürülerden sağlanmaktadır.
Hijyenik ortamda üretim, gelişen teknoloji ve transferi, müşteri memnuniyeti, insana, emeğe ve doğaya saygı temel ve vazgeçilmez ilkemizdir. Kuruluş ve gelişim sürecini kısaca özetlediğimiz firmamız;
"ÇİFTLİKTEN SOFRAYA GÜVENLİ GIDA" ilkesi ile ürünlerini frigolu araçlarla son tüketim noktasına kadar ulaştırmaktadır.
Kalite ve Gıda Güvenliği Politikamız
“Müşterilerimizin gelişen ve değişen beklentilerini karşılayabilmek için;
- Türk Gıda Kodeksi, diğer yasa, düzenleyici şartlar ve müşterilerle karşılıklı hemfikir olunan Gıda Güvenliği Şartlarına uymak,
- Hijyenik ortamlarda, gıda mühendisi ve gıda teknikeri kontrolünde üretim yapmak, hammaddeden son ürüne kadar ürünlerin güvenli bir şekilde üretilmesi, depolanması ve dağıtımını gerçekleştirmek,
- Teknolojiyi yakından takip eden, değişimlere ayak uydurabilen, kaliteyi yaşam biçimi olarak gören, takım ruhu taşıyan, beceri ve yeteneklerini şirket genelinde kullanabilen kaliteli insan kaynağını en önemli değerimiz haline getirerek,
- Kalite Yönetim Sistemi nin uygulanabilir şartlarını ve gıda güvenliği yönetim sistemi şartlarını yerıne getirme taahhüdü ile süt üretimi yapmak
- Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemimizin etkinliğini sürekli iyileştirme taahhüdüyle, üretimimizi, işletme koşullarımızı ve müşteri ilişkilerimizi geliştirmek
Firmamızın Kalite ve Gıda Güvenliği Politikasıdır.”
Genel MüdürAdnan ÖZDOĞAN
In August 1996 laid the foundation of our company started the production of dairy products has been launched on 2 March 2500 m2 closed area in 1998 today 41 staff 60 tons / day of milk production processing capacity of the plant; ÖZVET DAIRY PRODUCTS continues with BIOFARM EGEFARM brands.
Our product groups: White Cheeses - Izmir Tulum Cheese - Cheese - Processed Cheese - Yogurt -Whey Cheese - Ricotta Cheese Butter. We use in production of milk, the farm in a healthy environment, is obtained from the herd healthy controlled.
Hygienic production, transfer of advanced technology, customer satisfaction, human beings, our fundamental indispensable principle of respect for labor nature. Therefore, our company has been producing TS EN ISO 22000 Food Safety Management System TS EN ISO 9001-2008 Quality Management System TSE projected natural pure products with product certification standards.
Establishment development of our company that we summarize the process;
"Farm to Table Safe Food" with the principle of the product is delivered to the end point of consumption with Frigoli vehicles.