TR ENG

TESİSİMİZ

Ağustos 1996 yılında temeli atılan süt ürünleri işletmemiz 2 MART 1998 tarihinde üretim faaliyetine başlamış olup günümüzde 2500 m2 kapalı alanı 41 personeli ve 60 ton/gün süt isleme kapasitesi olan tesisi ile üretimine; ÖZVET SÜT ÜRÜNLERİ, BiO ÇİFTLİK ve EGEFARM markaları ile devam etmektedir.

Ürün gruplarımız: Beyaz Peynir Çeşitleri - İzmir Tulum Peyniri - Kaşar Peyniri - Eritme Peyniri - Süzme Yoğurt -Örgü Peyniri - Lor Peyniri ve Tereyağıdır. Üretimde kullandığımız süt, sağlıklı ortamlardaki çiftliklerden, sağlıklı ve kontrollü sürülerden sağlanmaktadır.

Hijyenik ortamda üretim, gelişen teknoloji ve transferi, müşteri memnuniyeti, insana, emeğe ve doğaya saygı temel ve vazgeçilmez ilkemizdir. Kuruluş ve gelişim sürecini kısaca özetlediğimiz firmamız;

"ÇİFTLİKTEN SOFRAYA GÜVENLİ GIDA" ilkesi ile ürünlerini frigolu araçlarla son tüketim noktasına kadar ulaştırmaktadır.